Goed aangekomen!
Door: Anne-Carlijn
Blijf op de hoogte en volg Anne-Carlijn
22 December 2007 | Zuid-Afrika, Stellenbosch
ik was een mailtje aan het maken, maar dit is toch wat makkelijker. Bij deze wil ik laten weten dat ik goed ben aangekomen, na een lange vlucht. Gelukkig had ik mn eigen schermpje, en heb ik dus het grootste deel van de tijd doorgebracht met films kijken(Ratatouille, Stardust, The Simpsons).
Ben op het vliegveld Kaapstad opgehaald door Hans en Anne Marie, en daarna zijn we met de auto naar hun huis in Stellenbosch gereden. Zelfs bij deze rit van ongeveer een halfuur zie je de tegenstellingen al. Eerst reden we langs een strook 'plakkerskamp', alleen maar krotten. Het schijnt een hele slechte plek te zijn om te wonen omdat het als het regent totaal overstroomt. Daarna reden we verder richting Stellenbosch, en kom je langs die typisch pittoreske huizen waar je aan denkt als het gaat over de koloniale tijd.
Moet het nu gaan afsluiten, we gaan zo naar het huis van Hans' ouders, in Kleinmond, een plaatsje aan zee. Zondag ben ik hier, en maandag rijd ik met vrienden van Hans en Anneke naar Bonnievale. Ben heel benieuwd hoe het daar is! Ik probeer snel weer wat te laten horen.
Groetjes en liefs, Anne-Carlijn
22 December 2007 - 09:17
Tamara:
Ciao bella,
Fijn te horen dat je goed bent aangekomen! Ben heel benieuwd naar je vrijwilligersproject, so keep us posted. Succes maar bovenal veel plezier de
komende tijd en tot over een week of 7!
Liefs -
22 December 2007 - 10:46
Tetske:
Ac'tje!
Wist niet dat je nu al weg was en dus ook al bent aangekomen:-p Ben benieuwd hoe dit project in elkaar zit (hoop wat beter dan het vorige). Heel veel succes en plezier daar!
xx -
22 December 2007 - 12:59
Mama:
Fijn dat je ons weer op de hoogte houdt!
Lukte even niet met de skype vanmorgen maar dat komt dan nog wel.
Wij hebben vanmorgen op het ijs gestaan op de Flaas en dat was heel erg mooi! Een grotere tegenstelling kunnen we waarschijnlijk niet hebben op dit moment!
Geniet van het weekend aan zee en ik hoor je later.
Kus, mama -
22 December 2007 - 14:44
Anne:
Heej mattie!
Fijn dat je goed bent aangekomen :), je hebt dus een overkill aan films gehad in het vliegtuig haha!
Zitten Hans en Anne Marie toevallig in de serie Stellenbosch ;)? Daar kijkt m'n oma altijd naar namelijk!
Hou ons op de hoogte, ben benieuwd naar je verhalen :)
Kus Anne -
22 December 2007 - 17:30
Ilona:
Heeyy Ac!
Ik wist niet dat je weer weg ging voor vrijwilligerswerk..wat ben jij toch goed bezig zeg..
Dan wens ik je fijne kerstdagen daar en een mooi 2008!
Leuk dat je ons zo op de hoogte houdt..
Liefs, Ilona -
23 December 2007 - 16:17
Barbara:
Heyy,
fijn dat alles goed schijnt te gaan met je! Hier ook alles ok, beide kerstdiners waren erg leuk.
Ja, sluit me aan bij de rest: ben benieuwd naar de rest van je verhalen, en natuurlijk foto's!
x! -
24 December 2007 - 14:34
Oma:
Lieve A.C. Bedankt voor je mail.Ik wens je mooie kerstdagen en een voorspoedig 2008.Als Oma houd ik mijn hart vast met jou reizen!Pas goed op jezelf en geniet van dat mooie land en doe vooral veel ervaring op.Heel veel liefs,Oma.